Villkor för Swish

Sveriges Snöskoterägares Riksorganisation (SNOFED)
Skotersverige (Marknadsnamn)
894001-7067
Djupövägen 38
881 31 Sollefteå
0620-683590 (Vx)
info@skotersverige.se 

 

Köp- och leveransvillkor

Här nedan finner du information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument när du handlar i vår webbutik Skotersverige.se och App Skotersverige.

Varor till försäljning

De varor som för närvarande går att köpa via våra plattformar är medlemskap och diverse biljetter och ledbevis.

Priser

Priserna i kassan är inklusive moms (f.n. 25%). Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, slutförsäljningar etc. Dessa meddelas vid beställning.

Leveransvillkor

Leveranstiden för köp av medlemskap är direkt efter slutfört köp. 

För att få handla i denna butik så krävs enligt lag att du är minst 18 år fyllda eller har målsmans tillstånd.

Ångerrätt/Reklamation

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas till Skotersverige innan återsändelse och så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Det är alltid garanti på de produkter du köper, normalt (1) ett år, på vissa produkter kan dock längre garantitider förekomma. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Returfrakten står vi för vid ångrat köp. Återbetalning löses via Swish eller
Direct2 Internet så snart vi mottagit och kontrollerat returen.

Betalningsalternativ

Vår kassa erbjuder för närvarande säker betalning med kort eller Swish inkl. moms i svenska kronor. 

GDPR

Samtycke för registrering av personliga data. När du lägger en beställning hos Skotersverige, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. 

Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Direct2 Internet och Swish enligt vårt leverantörsavtal gällande betallösningar. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart. 

Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändiga data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas. 

Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via info@skotersverige.se eller 0620-683590, så hjälper vi dig. 

Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vårt mål är att du som kund alltid skall känna dig nöjd och trygg med dina köp hos oss.

 

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/