- det ska vara lätt att göra rätt -

skoter

sverige

Digitalt kartsystem &

medlemsskap

Decorative picture 1

Med i en förening

Kontrollera om din förening är med i Skotersverige och välj om du vill bli stödmedlem eller premium-medlem. Huvuddelen av våra intäkter kommer att gå tillbaka till föreningslivet.

Decorative picture 2

Inte med i en förening

Om du nyttjar din skoter i flera områden så kan det vara knepigt att vara med i alla lokala föreningar. Som virtuell medlem i Skotersverige bidrar du till föreningarnas arbete och har rabatter på produkter och tjänster.

Decorative picture on webb

stödmedlem

Som stödmedlem kan du vara en skoterintressent med anknytning till skotervärlden utan att du äger en skoter. Teckna ditt medlemskap redan idag!

Decorative picture 1

Föreningsmedlem

Använder din förening Skoterveriges digitala ledkarta? Då kan du se deras leder i vår app eller på skotersverige.se. Du kan även köpa ledbevis i plattformen hos alla föreningar som har denna fuktion aktiv. Skotersverigeappen erbjuder en rad olika funktioner som till exempel möjligheten att skicka in varningar eller information direkt till din förening. Du kan även skapa loggar för din skoteråkning med mera.

Decorative picture 2

Ej medlem i en förening

Vi välkomnar alla skoterägare att stötta föreningslivet. Bor du inte nära en förening eller åker skoter på olika orter kan du välja att bli stödmedlem i Skotersverige. Vårt mål är att alla intäkter ska gå tillbaka till föreningslivet. Genom att bli stödmedlem bidrar du till underhållning och verktyg som värnar om miljön samt en modernare skotervärld.

stödmedlem

För endast 99kr kan du bli stödmedlem. Oavsett om du är skoter – åkare, intressent, ägare eller helt utomstående så kan du välja att stötta föreningslivet genom att bidra till Skotersveriges utveckling. Intäkterna går till digital utveckling samt stöd och bidrag till skotervärlden och föreningslivet. Gå till skotersverige.se för att se funktionerna i plattformen samt ladda ner appen “Skotersverige” för en översikt av vad vi försöker åstadkomma. Skotersverige är fortfarande i ett utvecklingsstadium och har många aspirationer och drömmar, det går konstant sakta med säkert frammåt.

Decorative picture on webb

-det ska vara lätt att göra rätt-

Ladda ner appen

Skoter

Sverige

QR-code for app download
IOS QR-code for download