- det ska vara lätt att göra rätt -

Fören

ingar

Digitalt kartsystem &

leduppdatering

Papperskarta

Om er förening hittills endast har använt papperskartor kan övergången till den digitala världen verka överväldigande. Men oroa er inte! Skotersverige står vid er sida för att underlätta starten, och vårt mål är alltid att den digitala kartan ska vara till gagn för föreningsarbetet. Låt oss tillsammans utforska de nya möjligheterna och skapa en smidig övergång till en modernare och effektivare snöskoterupplevelse!

GPX-Filer

Har ni redan inspelade leder och därmed sparade GPX-filer? Då är steget in i Skotersveriges plattform snabb, förutsatt att lederna är inspelade på korrekt sätt (kika på våra instruktionsvideos för att få en överblick över hur systemet fungerar). När er förening har lederna uppladdade i plattformen kan ni börja uppdatera lederna i realtid, sälja ledbevis i appen, sälja biljetter till event, lägga in intressepunkter och mycket mer!

Plattform

Vi har kommit en lång bit på vägen men behöver växa tillsammans med skotersamhället. Målet är att erbjuda en plattform som förenklar föreningsarbetet, ökar intänkter och gör det lätt att göra rätt för skoterägarna. Föreningar som erbjuder digitala leder med enkel lösning för skoteråkarna att köpa ledbevis tror vi är en fördel för hela skotervärlden. Vi vill modernisera och förenkla arbetet så att mer tid kan spenderas på att värna om naturen, utveckla fler möjligheter, erbjuda event som engagerar och värna om gemenskapen inom skotervärlden. Tillsammans är vi starka.

medlem i snofed

Som medlem i SNOFED kan ni teckna en tilläggstjänst i nyttjandet av den digitala plattformen skotersverige.se, målet är att denna på sikt skall vara gratis för föreningar.

inte medlem i snofed

Även om din förening inte är medlem i SNOFED kan ni ingå ett partnerskap med Skotersverige. Plattformen erbjuds till alla med intressen inom skotersfären. 

Vi har digitala leder

Om ni redan har ett system för spår/leduppdatering, kan vi resonera om hur ni kan få tillgång till plattformen skotersverige.se som erbjuder flera funktioner.

-Erbjudande-

Skoter

Sverige

Prislista & Erbjudande

Skotersverige bjuder in alla skoterklubbar i hela Sverige. Genom att betala en mindre årlig plattformsavgift kan alla snöskoterklubbar och ledhållare få tillgång till ett system som underlättar inom ett antal områden som framtida administrering av ledsystem (inklusive eventuell försäljning av ledkort) och medlemsadministration inom den egna föreningen. Näringslivet får dessutom en unik möjlighet att marknadsföra sina produkter och tjänster till alla användare av appen.

Kostnaden kan enkelt räknas hem i ökade ledintäkter, merförsäljning till sponsorer och enklare medlemsrekrytering. På sikt är ambitionen att hela denna plattform skall vara gratis att nyttja för samtliga föreningar.

Oavsett politik eller egenintresse så handlar detta om att samla hela Skotersverige till något som ger fördelar för alla. Som medlem i SNOFED erhåller ni 10 % rabatt på våra plattformspriser. Är ni en allians bestående av flera föreningar kan priset diskuteras beroende på enskild struktur och önskade behov.

Skotersverige hanterar automatisk uppdatering av skoterleder och skidspår för upp till 3 användare genom en uppdateringsapp/användarlicens. Därefter kan en förening beställa ytterligare användare och dessa kan vara en fysisk GPS-tracker eller ytterligare licenser som använder IOS eller Android.

Erbjudande:

År 2023/24 är kostnaden endast 1490 kronor (inkl moms) i en anslutningsavgift till Skotersverige. Detta för att motivera att ni blir med i Skotersverige och börjar använda systemet och kvalificerar er för framtida återbetalning. Beroende på antalet medlemmar inför säsongen 2024/25 kan priset bli som nedan.

medlemmar

Snofed förening

extra GPS licens/månad

skotersverige organisation

Extra GPS licens/månad

Syfte & mål

community

Genom appen och plattformen vill vi skapa ett community där alla kan gynnas. Vi ser att intresset för skoteråkning ökar och vi måste hänga med!

Hitta rätt

Med vår app hittar besökaren snabbt till uppställningsplatsen, bensinstationen, restaurangen och boendet för natten. Även om han eller hon kommer till platsen på skoter!

Säkerhet för alla

Spridning av aktuell information om skoterlederna till alla besökare skapar god kommunikation och större säkerhet för alla inblandade.

Marknadsföring

Skoterklubben kan med hjälp av plattformen skapa intäktsmöjligheter genom att på sin startsida erbjuda näringsidkare annonsplatser direkt i appen.

inte störa eller förstöra

Genom att sprida kunskap om det regelverk som möjliggör skoterkörning men främst genom upplysningar om lokala förhållanden vill vi skapa välunderrättade skoterförare och en medvetenhet kring andras verksamheter på platsen. (yrkesmässiga och fritidsrelaterade) På så sätt hoppas vi att vår plattform ska bidra till ett bättre samspel mellan människor inom olika intressegrupperingar, färre konflikter och onödiga missförstånd som kan skapa irritation eller skada upplevelser, naturvärden och egendom.

leduppdatering

Detta är ett av de primära fokus som Skotersverige har och vi har jobbat hårt för att få till en så bra produkt som möjligt, vi hoppas att ni blir nöjda.

Play Video

-Vilka är vi-

Digital

plattform

för skoterföreningar & skoterägare

Skotersverige är en gemensam digital plattform för föreningar och skoteråkare. Initiativet att skapa skotersverige.se togs av SNOFED som är en central skoterorganisation med ca 110 föreningar och 22.000 medlemmar.

client2-1-o8x6ldya0hfmma18oua6ohilgpma7e4a3zx6txdsrg.png
client5-1-o8x6lb4rfzbrng5c5b2az087ok06kat33lyqe3hza4.png
client4-1-o8x6l8b8vh7wom9flruf9ixtwee2x7hw3809y9m5ss.png
client3-o8x6ljlb5hncjxt1rwpy3g3d10uhhkqo4ru3pl5fq4.png
client1-o8x6lgrskzjhl3x58di2dysz8v8duhfh4dvn9r9m8s.png

-en demo säger mer än tusen ord-

Boka en demo